« Terug

Na meer dan 20 jaar trouwe dienst werd begin oktober 2018 onze oude ijkwagen ingewisseld voor een splinternieuw voertuig.
Dit nieuwe voertuig is voorzien van alle technische snufjes en benodigde veiligheden om op een adequate, snelle en veilige manier al uw depot- en tankwagenmeters metrologisch te kunnen keuren.
De installatie is VSL gecertificeerd en geschikt voor alle voorkomende brandstoffen zoals benzine, diesel, gasolie, huisbrandolie, petroleum, enz.
De wagen heeft 3 ijkvaten (3.000 liter, 1.000 liter en 500 liter). Elk ijkvat is voorzien van Belac gekeurde temperatuursensoren. Hierdoor kunnen vloeistofmeters tot 4” gekeurd worden.
De wagen is tevens voorzien van een mobiel kantoor met laptop en kalibratieprogramma waardoor, na elke keuring, onmiddellijk een keuringsrapport afgedrukt kan worden. Dit is tijds- en kostenbesparend voor de klant.

Voor al uw vragen omtrent keuringen van vloeistofmeters kan u contact opnemen met Philip De Temmerman via mail op philip.de.temmerman@dcmemba.eu of telefonisch op het nummer +32/15 300 481.