« Terug

Voorkom overbodige emissie van uw niet goed functionerende tank appendages en maak werk van uw duurzaamheidsdoelen!


Zoekt u een oplossing voor uw hedendaagse dampverliezen en/of emissie vraagstuk of wilt u kosten door onnodig product verlies verder reduceren?


Dan kunt u uw bestaande ademventielen en noodontluchtingen upgraden met de Expanda Seal™ Retrofit Pallet van Shand & Jurs. Deze afdichtingstechniek is uniek omdat de Expanda Seal gebruik maakt van de oplopende druk in uw tank en zo zorg draagt voor een hoogwaardige afdichting.


Het plaatsen van deze vervangende pallet zorgt voor minder emissie en het behoud van kostbaar product. Verduurzaming en kostenbeheer gaan met deze simpele ingreep dus hand in hand.


De huidige industrie standaard is een afdichting met een gemiddeld verlies van 1 SCFH (Standard Cubic Feet per Minute) op 90% van de afsteldruk terwijl de Expanda Seal met 0.5 SCFH vrijwel “bubble tight” is op 95% van de afsteldruk!


Het enige dat nodig is om deze verbetering door te voeren is de huidige pallet te vervangen door een Expanda Seal pallet. Dit is uitstekend te combineren met het onderhoud van uw kleppen en het hernieuwen van uw test rapporten.


De Expanda Seal is toepasbaar op diverse modellen van Shand & Jurs zoals de 94020 en 94210.

De Shand & Jurs pallets zijn eventueel ook geschikt voor het plaatsen in andere merken.


Neem vrijblijvend contact op met DCM EMBA Metering & Control nv voor advies of een vrijblijvende offerte :


Nederland

Leo in’t Veld

+31 620.706.179

+32 15.300.436

leo.in.t.veld@dcmemba.eu


België

Walter Gys

+32 499.565.564

+32 15.300.451

walter.gys@dcmemba.eu


The best sealing technology on the market today